Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lightgrasp.se/public_html/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666
FineArt InkJet papper – LightGrasp

FineArt InkJet papper

 
LightGrasp Fine Art Studio använder förstklassigt FineArt papper från Hahnemüle, Canson och Bonjet för utskrift. Dessa papper har vunnit åtskilliga priser från TIPA för bästa printkvalité. Vi kan tillhandahålla alla papperskvalitéer från dessa leverantörer.

Bonjet Matt Etching är ett högkvalitativt konstpapper. Den fina strukturen i detta Fourdrinier papper ger liv och karaktär åt bilderna. Bonjet Matt Etching har en fin ljus nyans men åt den varma sidan och passar därför både för hudtoner i porträtt till naturbilder. Lämpliga områden för MATT ETCHING är konstreproduktioner, portfölj- och utställningsarbeten, men också porträtt och bröllopsbilder ger en exklusiv känsla när de skrivs ut på MATT ETCHING. Pappret visar en något grängad yta, har en hel del volym och känns därför väldigt mjukt och behagligt.

Vårt pappersval från Hahnemühle Digital FineArt Collection och Canson omfattar ett äkta konstnärspapper i olika tjocklekar och ytstrukturer på såväl papper som canvas, för konstreproduktion, fotografier och digital konst.
En förstklassig ytbehandling på pappren säkerställer känslan av exklusivitet och garanterar arkivbeständighet och en långvarig detaljrikedom i utskrifter som krävs av museeum och gallerier (ISO 9706).
Allt vårt inkjet media papper för fine art utskrifter ger en tydlig färg, gamut, bästa kontrasten och finaste nyanserna för uttrycksfulla bilder.Både Hahnemüle och Canson har nära samarbete med de ledande printertillverkarna för att säkerställa att kvalitén bibehålls i ditt papper- och canvastryck.Vi använder självklart ICC-profiler framtagna för varje enskilt papper/skrivare för bästa resultat.Digital FineArt papper och canvas är indelade i tre olika kategorier:

  • Matt FineArt, (slätt och grängat) papper med en matt ytbehandling för en slät yta eller med textur.
  • Glossy FineArt, omfattar alla papper med en blank ytbehandling, ex. (Baryta) papper.
  • Canvas FineArt, finns i olika tjocklekar och strukturer samt i matt, blank och metallisk yta.

 

bonjet-matt-etching

 

Hahnemühle FineArt

 

 

Canson